Paskelbta 2013 Rugpjūčio 26, 08:49

Darbas Graikijoje, Kretoje, Vokietijoje ir Kruiziniuose laivuose BE AGENTŪROS MOKESČIŲ

Šiuo metu yra reikalingi:

Reikalingos PADAVĖJOS, VIRĖJAS(-a), darbui GRAIKIJOJE: Igoumenitsa, Lefkada ,Crete , Polygyros (Chalkidiki) ir kt. . Atlyginimas apie 650–750 EU/mėn + arbatpinigiai. Suteikiamas nemokamas APGYVENDINIMAS, MAITINIMAS ir viena laisva ne darbo diena per savaitę. Reikalavimai: geros anglų kalbos žinios.

Reikalingos 2 -3 padavėjos KAZINO barui VOKIETIJOJE (Frankfurto apsk.) Atlyginimas 800EU + arbatpinigiai. Suteikiamas nemokamas APGYVENDINIMAS, MAITINIMAS ir viena laisva ne darbo diena per savaitę. Reikalavimai: vokiečių ir anglų kalbos žinios.

DARBUI KRUIZINIUOSE LAIVUOSE PRIIMAMI Į ŠIAS POZICIJAS:

Stiuardesai - ės
Virėjas (a) (Commis de Cuisine)
Virtuvės padėjėjas (a)
Virėjas (a) (Chef de Pastry)
Virėjas (a) (Chef de Partie)
Virėjas (a) (Sous Chef)
Vyr. Virėjas (a)

Darbas siūlomas Europiniuose Kruiziniuose. Kiekviena darbo vieta reikalauja skirtingos darbo patirties, išsilavinimo, bei užsienio kalbos lygio. Mes padėsime Jums nuspręsti kurioje srityje esate tinkamiausias savo karjerai. Darbo kontraktas yra mažiausiai 6 mėn + 42 dienos apmokamų atostogų. Minimalus atlyginimas nuo 1000 eurų + arbatpinigiai atlyginimo dydis priklauso nuo užimamų pareigų + arbatpinigiai. Papildomai, tol kol dirbsite laive darbdavys suteiks, nemokamą apgyvendinimą, maitinimą, sveikatos draudimą. Į darbo vietas gali pretenduoti ne jaunesni jei 20 metų ir nevyresni nei 40 metųb asmenys, turintys geras Anglų arba Vokiečių kalbos žinias. Gebėjimas komunikuoti kuria nors kita kalba bus laikomas privalumu.
Kruizo darbuotojams prašome išsamiai pateikti visą turimą informaciją apie savo išsilavinimą ir darbo patirtį, darbdavių kontaktinę informaciją.

Visus kandidatus prašome atsiųsti Europass CV anglų kalba su 2 nuotraukomis viena iš jų visu ūgiu.
Kontaktai detalesnei informacijai:
Kristina
Tel.: +370 68 348 747
E-mail: hellasjoboffice@gmail.com


Pasibaigęs skelbimo galiojimas.
Darbe.lt
2008-2024 © Nemokami darbo skelbimai. Kontaktai: info@darbe.lt